Billede: Youtube

Rasmus Klump og Malene

Det er ikke sikkert du har hørt der findes en Rasmus Klump julekalender – og det er med den gamle sukkerchok-sangerinde Marlene Qvist – men det gør der!

Jo, den der god nok, den er lidt hemmelig men den findes – nemlig på “MinBio”. “MinBio” er en streaming tjeneste som man kan få adgang til på sin computer, tablet/ipad og Apple TV (i hvert fald den nye udgave). Minbio kan købes for nogle få uger af gangen og koste 49kr om måneden – men de første 14 dage koster kun 1 kr.

Julekalenderen har været den samme i de sidste par år (siden 2015), men den er stadig hvert år et gensyn værd. Hvert afsnit varer en 10-15 minutter og misser man et afsnit den ene dag kan man altid vende tilbage og se det manglende afsnit. Eftersom det er streaming, er der ingen behov for at man skal nå at spise aftensmad eller børste tænder på et bestemt tidspunkt for at nå at se julekalenderen.

Igennem 24 afsnit synger og leger Rasmus og Malene sig igennem dagens kalender-emne alt imens de to små nissebørn der bor på loftet driller parret og holder sig gemt i al hemmelighed. Der kommer enkelte dage besøgende udefra, både postbude, sangere og guitarister kigger ind forbi huset.

Du kan se Malene Qvist og Rasmus Klump folde sig ud i en af de mange gode sange fra julekalenderen her:

 

Skriv et svar