Billede: Pixabay

J-DAG 2017 – jule-øl og fest

J-DAG er den årlige fest når Tuborgs Julebryg for det pågælende år bliver frigivet på markedet. Festen bliver på sædvanligvis fejret rundt om i landet, hvor Tuborgs Juleøl frigives kl. 23.59.

Hvornår er J-dag 2017 ?

J-dag er i 2017 d. 3 november. Reglen er at J-dag afholdes hvert år, den anden onsdag i november, klokken 23:59. Det er både en smule upraktisk for skolerne og gymnasierne – men det giver også året en ekstra festdag, der ellers sædvanligvis ville være en weekend.

De kommende J-dage er:

  • 2. november 2018
  • 1. november 2019
  • 6. november 2020

Hvordan fejres J-dag?

Ligesom så mange andre højtideligheder herhjemme, fejres J-dag med fest og masser af alkohol – nærmere bestemt juleøl fra Tuborg. Der er en række andre virksomheder der i dag også bakker op om J-dag, Sammen med J-Dag vil der være en række arrangementer, barer, diskoteker og restauranter pynter ekstra op og giver gode tilbud på juleøl i perioden. Ligeligeleds har der nogle år været en “J-dag” vogn ude og promovere Tuborgs Julebryg. Der bliver typisk uddelt gratisk wear og merchandise – samt smagsprøver og gratis øl ofte er at finde ved baren.

Hvor kan jeg gå hen til J-dag?

Din lokale bierstube, beverdingen eller knejpe burde have mere om hvor du kan finde arrangementer for j-dag. Ofte vil der også være studenter-arrangmenter der kan være relevante at tag til, for j-dag; det er meget populært blandt studerende at fejre netop denne dag. En del restauranter fejrer også j-dag, ved at begynde at servere julemad eller vintermad til denne tid – kontakt eventuelt din nærmeste beværtning og hør dem, hvornår den fede mad kan akkompagnere den søde øl.

Skriv et svar